Gastenboek


Commentaren: 25
 • #25

  Rachel (vrijdag, 04 september 2020 18:43)

  Zelfs in de stromende regen was een wandeling gewoon super relaxt. Een warm welkom en liefdevolle begeleiding. Dank jullie wel en op naar 1 oktober.

 • #24

  Barbara Flesschedrager (vrijdag, 04 september 2020 15:13)

  Gisteravond heb ik in de stromende regen meegelopen met de Vollemaan wandeling, alhoewel ik van tevoren dacht, ga ik wel in de stromende regen...ben ik heel blij dat ik gegaan ben.. jullie oefeningen, tips en rust hebben mij veel rust gebracht. Het lopen in de regen, in je eigen gedachte was heerlijk! 1 oktober staat al in mijn agenda genoteerd! Veel dank

 • #23

  Yara (woensdag, 02 september 2020 14:50)

  Het was heel fijn. Ik heb handvatten om mijn persoonlijke ontwikkeling door te zetten en dat is voor mij van onschatbare waarde!
  Bedankt voor het aanreiken van die toolbox.
  Het was 100% de juiste keuze

 • #22

  Margriet (dinsdag, 01 september 2020 17:18)

  Natuurlijk retraite aug 2020

  Lieve Sharon en Natascha,

  Wat een bijzonder mooi retraite heb ik mogen meemaken.
  Jullie zijn coaches die vanuit jullie hart begeleiden; zo liefdevol en respectvol.
  Een prachtige groep mensen, in een warme en veilige omgeving, geeft volop kansen om jezelf te zijn en je hart te volgen!
  Dank jullie wel, dit weekeinde was 1 groot cadeau!
  Dit weekeinde was ........voedsel voor mijn hart❤️!!!
  Liefs. Margriet

 • #21

  Lenny (dinsdag, 01 september 2020 10:45)

  Wat een prettige mensen zijn jullie! Ik ben blanco naar dit retraite weekend gekomen . Zonder verwachtingen. Nou het ging mijn verwachtigen te boven! Door jullie rustige begeleiding en oog voor iedereen in de groep, heb ik veel inzichten en stappen om te ondernemen gekregen. Het was "makkelijk" voor mij om mijn eigen rol als trainer los te laten en te leggen in zulke liefdevolle handen. Dank je wel!

 • #20

  Jacqueline (woensdag, 17 juni 2020 13:53)

  Volledig jezelf kunnen zijn in een fantastische accomodatie waar rust en groen je omringt. De ontvangst in de luxe kamer was warm.
  Mijn doelen zijn bereikten het heeft mijn doelen zelfs overtroffen.
  Wat ik zoal meeneem: Loslaten, ont-moeten, vertrouwen, vergeet niet te kijken naar wat er wel is en verbinding.

 • #19

  Hera (woensdag, 17 juni 2020 13:47)

  Een heerlijk ontspannen weekend waarin alles mag en niets hoeft. Om uit te rusten, na te denken of gewoon te genieten van het uitzicht. Een aanrader!

 • #18

  Ineke (maandag, 15 juni 2020 21:42)

  Ik heb heerlijke dagen gehad waarin ik heb genoten van de luxe van even niks moeten, de luxe van een prachtige accomodatie, lekker eten, heerlijke massage maar vooral fijne gesprekken en jullie luisterend oor die me goed hebben gedaan. Het heeft me weer bewust gemaakt van waar ik sta, waar ik vanaf kom en waar ik naartoe ga. Het geeft me weer ruimte in mezelf. Dank jullie wel!

 • #17

  Anonieme deelnemer retraite (maandag, 15 juni 2020 21:36)

  Een mooi weekendvol ervaringen. Zet je zintuigen op scherp. Even terug bij jezelf komen.

 • #16

  Sanneke (maandag, 15 juni 2020)

  Natuurlijk Retraite 12-14 juni. Het was een mooi, gezellig, liefdevol weekend met mooie openbaringen en hard aan mezelf werken. Zeer dankbaar voor de mooie, soms confronterende momenten. Super fijne gesprekken met Natascha en Sharon gehad maar ook met sommige deelnemers! Veel liefs

 • #15

  Janneke (woensdag, 27 mei 2020 13:28)

  Ben een tijdje geleden begonnen met een wandelcoachtraject bij Sharon. Vond het eerst wel even spannend maar al direct na de kennismaking voelde het vertrouwd! Het helpt mij enorm. Ik liep tegen wat dingen aan en heb nu meer rust en duidelijkheid. Nu zijn de wandelingen ook prima te doen omdat we netjes afstand houden.

 • #14

  Heide en Carlos (vrijdag, 17 januari 2020 20:02)

  Heerlijke Volle Maan Wandeling!! Bijzondere ervaring om mindfull en in het donker te lopen op een plek (Amsterdamse Bos) die je normaal alleen met daglicht ziet. Heel goed begeleid!!

 • #13

  Saskia (dinsdag, 05 november 2019 19:14)

  Met een brok in mijn keel nam ik afscheid van mijn gezin en moest ik zelfs een traantje wegpinken toen ik naar Vierlingsbeek reed. Zonder verwachtingen reed ik erheen. Ik vond het wel super spannend want aan iets beginnen waarvan ik niet weet wat er mij te wachten staat, is niet mijn ding. Toch heb ik het gedaan omdat uit mijn comfortzone stappen, past bij de fase en het proces waar ik nu in zit. En wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! Wat was het een mooi ontspannen en inspirerend weekend voor mij. Even onderdompelen in luxe en helemaal tijd voor jezelf. Ik kan het iedereen aanraden, vooral de mama's onder ons. Waarschijnlijk blijft het niet bij dit weekend, ik zie dit symbolisch als de start van een nieuwe fase en zoals het kaartje zo mooi zei: Elk einde is een nieuw begin. Dank jullie wel!

 • #12

  Rachel (dinsdag, 05 november 2019 10:42)

  Lieve Sharon en Natascha,
  Zo een koele kikker als ik die de stap heeft genomen om me over te geven. Wat heerlijk die rust! Wat een geweldige ervaring, ik heb gelachen en gehuild, wie had dat gedacht. Wanneer gaan we weer? :)

 • #11

  Angelique (maandag, 04 november 2019 16:27)

  Retraite weekend 1-3 november
  Een cadeautje aan jezelf, wat elk mens wat mij betreft minimaal een keer in zijn/haar leven aan zichzelf zou moeten geven.
  In het weekend kan en mag alles. Niks moet! Opdrachten die heldere inzichten geven. Nieuwe dingen proberen. Met 2 bijzondere vrouwen die het weekend organiseren. En bovenal een mooie groep vrouwen waarin iedereen in de waarde gelaten word en niet geoordeeld of veroordeeld word.
  Een meedenkende huisbaas van de accomodatie. Het eten in het weekend is zelfs voor een lastige eter als ik te doen, mits je open staat voor iets nieuws, het eten is van hoge kwaliteit en mooi opgemaakte borden. Het ontbijt lijkt op een high tea. Mooie kamers en wellness faciliteiten.
  Loslaten, rust en voor jezelf kiezen stonden voor mij centraal!

 • #10

  Rocha (maandag, 04 november 2019 15:01)

  Lieve Sharon en Natascha, ik kijk met een glimlach terug op een intens en waardevol retraite weekend!
  Een warme, open en liefdevolle sfeer heb ik ervaren bij jullie, de andere 3 vrouwen en de locatie. Door de kleine groep voelde ik mij eigenlijk meteen op mijn gemak.
  Er was ruimte en tijd om samen, maar ook alleen aan jezelf en opdrachten te werken.
  De luxe villa, mijn ruime kamer met groot bed / douche / bad / uitzicht op de tuin en weilanden en zelfs een verwen goodybag van jullie. Onze gastheer Jan, die deze prachtige locatie runt en als kok een heerlijk ontbijt / lunch en diner heeft uitgeserveerd. Vol verbazing over de positieve effecten van de hypnose therapie en de energetische massage die ik nog nooit eerder ervaren had. De wellness ruimte met sauna en groot bubbelbad. De ontspanningsmassage van een uur. De wandelingen buiten in gesprek of juist heerlijk in stilte lopend door de zon. Zelfs een stortbui doet wonderen. In de avond samen of alleen rond de vuurkorf buiten met een wijntje.
  Alles mocht en niks hoefde. Allemaal boven verwachting! In dit weekend ben ik weer een stukje dichter bij mezelf en mijn gevoel gekomen.
  Bijzonder hoe jullie die ruimte gecreëerd hebben. Jullie zijn twee prachtige, warme en sterke vrouwen! Bedankt voor dit weekend wat een cadeautje is aan jezelf.
  Warme groet, Rocha

 • #9

  Anne (maandag, 16 september 2019 13:16)

  Het was voor mij best een drempel om me op te geven voor een wandelsessie maar toch gedaan en heb er geen moment spijt van gehad! Sharon straalt veel rust uit en ik was meteen op mijn gemak. Een bijzondere ervaring! Raad het zeker aan!

 • #8

  marleen (maandag, 03 juni 2019 20:33)

  Best spannend mijn eerste retraiteweekend. Tot dat ik er was, eigenlijk was de spanning meteen weg. Vriendelijke mensen. Coaches die weten wat ze doen en een veilige sfeer creeeren. Er moet niets maar er is ruimte voor veel. De persoonlijke aandacht en de zorg die aan deze retraite is besteed maakt het zeer waardevol. Dat neem je mee naar huis, daar kun je mee verder.

 • #7

  Doreen (zondag, 02 juni 2019 21:18)

  Voor het eerst heb ik deelgenomen aan een retraite weekend in het zuiden van het land onder begeleiding van Sharon. Een laagdrempelige en geweldige ervaring! Op het programma stond o.a. Mediteren, ademhalingsoefeningen, bewustwording van waar je energie van krijgt en waarvan deze wegloopt en een mindfulness boswandeling. Er was ook voldoende vrije tijd om te sporten of te lezen. Sharon doet het geweldig. Zij zorgt voor een veilige relaxte sfeer. Echt een aanrader!

 • #6

  Rebecca (dinsdag, 21 mei 2019 11:27)

  In de prachtige bergen in Oostenrijk heb ik een mooie mindful wandeling gemaakt met Retraite wandelcoaching. Halverwege de tocht heeft Sharon een meditatie gegeven, waar iedereen ontspannen van werd, er was een hele fijne sfeer. De locatie was fantastisch en Sharon heeft ons begeleid met een kalme warme stem. Echt geweldig. Ik wil zeker ook een keer mee met een volle maanwandeling.

 • #5

  Peggy (maandag, 20 mei 2019 14:06)

  19 april nam ik deel aan de Retraite wandelcoaching - volle maan wandeling. Wat een rustgevend kadootje was dit. De omgeving was prachtig en het lopen in stilte was verrassend ontspannend. De oefeningen die we spelenderwijs mochten doen, zorgden ervoor dat ik daadwerkelijk in contact kwam met een ander deel van mijn lijf. Uit het hoofd en meer rust en ontspanning. En dan die bijzondere volle maan die zich liet zien. Ik heb er veel energie van gekregen! Sharon is een bijzondere vrouw, die liefdevol en heel veel rust uitstraalt, ook met haar stem en treffende woorden. Super relaxt en ik kan deze wandeling aan iedereen aanraden!

 • #4

  Nikos (dinsdag, 07 mei 2019 11:28)

  Sharon is a great person and a great instructor. We had a mindful walk in the mountains of Austria, ending up with a meditation session.

  Sharon really knows how to help you relax and focus on your breath and body with her instructions and soothing voice.

  Would do it again and again and again!

 • #3

  Mariëlle (maandag, 29 april 2019 12:12)

  Sharon is een fijn mens, een warme vrouw bij wie je je direct op je gemak voelt. Zij weet op een prettige manier mindfulness toe te passen tijdens een wandeling, heel fijn om mee te maken en een absolute aanrader!

 • #2

  Joyce (vrijdag, 26 april 2019 18:20)

  Mijn eerste mindful volle maan wandeling is een feit. Fijn om daarbij begeleid te worden door onder andere Sharon. Zij begeleidde een paar oefeningen waardoor ik de wandeling mindful heb beleefd.

 • #1

  Jessica (donderdag, 25 april 2019 20:27)

  Super wandeling gehad! Nieuwe ervaring voor mij. Heeft me nieuwe inzichten gegeven. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Sharon.