Gastenboek


Commentaren: 9
 • #9

  Anne (maandag, 16 september 2019 13:16)

  Het was voor mij best een drempel om me op te geven voor een wandelsessie maar toch gedaan en heb er geen moment spijt van gehad! Sharon straalt veel rust uit en ik was meteen op mijn gemak. Een bijzondere ervaring! Raad het zeker aan!

 • #8

  marleen (maandag, 03 juni 2019 20:33)

  Best spannend mijn eerste retraiteweekend. Tot dat ik er was, eigenlijk was de spanning meteen weg. Vriendelijke mensen. Coaches die weten wat ze doen en een veilige sfeer creeeren. Er moet niets maar er is ruimte voor veel. De persoonlijke aandacht en de zorg die aan deze retraite is besteed maakt het zeer waardevol. Dat neem je mee naar huis, daar kun je mee verder.

 • #7

  Doreen (zondag, 02 juni 2019 21:18)

  Voor het eerst heb ik deelgenomen aan een retraite weekend in het zuiden van het land onder begeleiding van Sharon. Een laagdrempelige en geweldige ervaring! Op het programma stond o.a. Mediteren, ademhalingsoefeningen, bewustwording van waar je energie van krijgt en waarvan deze wegloopt en een mindfulness boswandeling. Er was ook voldoende vrije tijd om te sporten of te lezen. Sharon doet het geweldig. Zij zorgt voor een veilige relaxte sfeer. Echt een aanrader!

 • #6

  Rebecca (dinsdag, 21 mei 2019 11:27)

  In de prachtige bergen in Oostenrijk heb ik een mooie mindful wandeling gemaakt met Retraite wandelcoaching. Halverwege de tocht heeft Sharon een meditatie gegeven, waar iedereen ontspannen van werd, er was een hele fijne sfeer. De locatie was fantastisch en Sharon heeft ons begeleid met een kalme warme stem. Echt geweldig. Ik wil zeker ook een keer mee met een volle maanwandeling.

 • #5

  Peggy (maandag, 20 mei 2019 14:06)

  19 april nam ik deel aan de Retraite wandelcoaching - volle maan wandeling. Wat een rustgevend kadootje was dit. De omgeving was prachtig en het lopen in stilte was verrassend ontspannend. De oefeningen die we spelenderwijs mochten doen, zorgden ervoor dat ik daadwerkelijk in contact kwam met een ander deel van mijn lijf. Uit het hoofd en meer rust en ontspanning. En dan die bijzondere volle maan die zich liet zien. Ik heb er veel energie van gekregen! Sharon is een bijzondere vrouw, die liefdevol en heel veel rust uitstraalt, ook met haar stem en treffende woorden. Super relaxt en ik kan deze wandeling aan iedereen aanraden!

 • #4

  Nikos (dinsdag, 07 mei 2019 11:28)

  Sharon is a great person and a great instructor. We had a mindful walk in the mountains of Austria, ending up with a meditation session.

  Sharon really knows how to help you relax and focus on your breath and body with her instructions and soothing voice.

  Would do it again and again and again!

 • #3

  Mariëlle (maandag, 29 april 2019 12:12)

  Sharon is een fijn mens, een warme vrouw bij wie je je direct op je gemak voelt. Zij weet op een prettige manier mindfulness toe te passen tijdens een wandeling, heel fijn om mee te maken en een absolute aanrader!

 • #2

  Joyce (vrijdag, 26 april 2019 18:20)

  Mijn eerste mindful volle maan wandeling is een feit. Fijn om daarbij begeleid te worden door onder andere Sharon. Zij begeleidde een paar oefeningen waardoor ik de wandeling mindful heb beleefd.

 • #1

  Jessica (donderdag, 25 april 2019 20:27)

  Super wandeling gehad! Nieuwe ervaring voor mij. Heeft me nieuwe inzichten gegeven. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Sharon.