Interview


Vraag: “ Vertel eens kort wat over jezelf?”

Sharon: “ Mijn naam is Sharon Calis-Lammers, geboren in 1975 te Amsterdam. In Oude Wetering woon ik samen met mijn man en dochter, en we hebben een groot samengesteld gezin van 6 kinderen waar ik erg trots op ben! 

 

Vraag: "Wie ben jij als coach?"

Sharon: "Ik ben een gecertificeerd wandelcoach en bied resultaatgerichte coaching in combinatie met bewegen, ademhaling, mindfulness en NLP. Ik focus vooral op kwaliteiten en probeer talenten te vergroten door aan te moedigen ze meer en zichtbaarder in te zetten. Ik gebruik verschillende technieken in mijn coaching, maar het belangrijkste is dat ik coach vanuit mijn hart. Ik coach met oprechte betrokkenheid, integriteit en een sterk empathisch vermogen. Mijn positivisme en humor maken de wandelcoachtrajecten naast diepgaand ook fris en energiek." 

 

Vraag: “Ben je fulltime coach?”

Sharon: “Nee, ik werk met veel plezier als office manager op de Amsterdamse Zuidas en daarnaast werk ik met heel veel passie als wandelcoach. Een mooie combinatie vind ik zelf.”

 

Vraag: “Een groot gezin en twee banen, dat klinkt heel druk. Heb je nog wel tijd voor jezelf?”

Sharon: “Absoluut! Ik vind tijd voor mezelf erg belangrijk en dit heb ik ook echt nodig! Heerlijk vind ik het om dan een stuk te gaan lopen, foto of videografie, rennen of lekker met een goed boek op de bank te zitten. Yoga vind ik ook heel fijn en brengt me veel ontspanning.”

 

Vraag: “Gaat een coach zelf ook wel eens naar een coach?” 

Sharon: ”Jazeker! We kunnen nu eenmaal allemaal iemand gebruiken die ons een spiegel voorhoudt. Meestal zijn we zelf de oorzaak van onze problemen. In mijn leven heb ik regelmatig gebruik gemaakt van coaching. Ik kampte met best wat patronen en levensvragen die leidde tot veel onrust, paniekaanvallen en uiteindelijk ook tot een burn-out. Dat heeft mij uiteindelijk aangezet om op zoek te gaan naar de juiste hulp voor mij. Ik heb heel wat geprobeerd -van familieopstelling tot ademtherapie- en uiteindelijk, met de juiste coaching, ben ik gekomen waar ik nu ben.”

 

 

Vraag: “Wat betekent de 11.11 in je logo?”

Sharon: “11.11 heeft voor mij een bijzondere betekenis. Ik kijk al vanaf jongs af bijna dagelijks om 11 uur 11 op de klok. Mijn dochter is ook geboren op de 11e. 

Er zijn veel verschillende theorieën in omloop die zich bezighouden met de uitleg van wat het precies inhoudt als je het getal 11:11 ziet. De meest voorkomende theorie is dat wanneer je deze cijfercombinatie ziet, je een wens mag doen en dat deze dan zal uitkomen. 

Volgens de numerologie staat het getal 11 voor geduld, eerlijkheid, spiritualiteit, gevoel, intuïtie en idealen. 

Wat voor mij het beste voelt en wat ik denk over wanneer je een 11:11 ziet, is dat het een klein vriendelijk teken is van je ziel, je hogere zelf of hoe je het ook wil noemen. Een moment van bewustwording, een moment om stil te staan bij jezelf, waar sta ik in het leven?

Ik weet niet of we ooit precies zullen weten wat het betekent, maar ik denk dat je dat voor jezelf kunt bepalen. Ik weet dat ik altijd een glimlach op mijn gezicht krijg als ik het zie en vind het dan ook heerlijk om met anderen te delen, “Hey, kijk het is 11:11”.