Wandelcoaches Sharon Lammers en Natascha Smits

Tijd voor een mentale reboot!?


Natuurlijk Retraite is een plek om uit te rusten, stilte te vinden, bij te tanken of je klaar te maken voor een verandering of beslissing. Je leert jezelf kennen en ontdekt je passie en je kracht. Je innerlijke zelfsturing, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling groeit en beklijft. De rust en inzichten die je ontdekt tijdens deze retraite zijn bijzonder zinvol voor mensen die bewust op zoek zijn naar (her)ontdekking van hun (werk)plezier. 

 

Of misschien heb je wel gewoon behoefte aan een weekend voor jezelf. 

 

Een ongedwongen en inspirerend weekend met o.a. goed en puur eten, wandelingen in het prachtig nabij gelegen bos, mindfulness- en ademhalingsoefeningen, meditatie en inzichtoefeningen en persoonlijke coaching.  

 

Alle onderdelen in het programma zijn optioneel. Je kunt een weekend lang doen waar jij behoefte aan hebt en goed voor jezelf zorgen. Slaap je liever wat langer uit? Wil je sporten of lekker een boek lezen? Er is een leestafel met prachtige boeken.  

 

Naast deze activiteiten kun je ook nog gebruikmaken van de wellnessruimte. Tevens kan je een heerlijke massage bijboeken. 


Natascha van Jezellufzijn 
https://jezellufzijn.nl/ en Sharon van Retraite Wandelcoaching nemen je mee naar een prachtige villa midden in de natuur. Een weekend me-time met alle aandacht voor jezelf, waarbij je je laat inspireren door de natuur. Ervaar de stilte, voel de wind door je haren en de zonnestralen op je huid. 

 

Een weekend weg met een beetje extra dus. Kom je alleen of toch liever samen?  

 

Data 

 

 

"Extra zomer editie"

26 juli - 28 juli (3 dagen)

Nog 6 kamers beschikbaar

 

"Herfst editie"

28 - 31 Oktober (4 dagen)

Nog 1 kamer beschikbaar

 

 

Tijden:

Aankomst donderdag: 14.00hr.

Vertrek zondag: ± 13.00hr.

 

Kamers:

De kamers zijn voorzien van een prachtig uitzicht, twee boxsprings, een eigen badkamer met hoekligbad en/of douche inclusief handoeken en verzorgingsproducten van Rituals, toilet en wastafel. Op elke kamer zijn koffie en thee faciliteiten, kluis en föhn aanwezig.

 

Maaltijden:

Jan is van oorsprong kok en maakt dan ook de heerlijkste gerechten klaar. Geniet van het luxe ontbijt en diner met diverse streekproducten.  Volg je een diëet, heb je een allergie of wil je vegetarisch/veganistisch eten, vermeld dat dan bij de boeking. Dan houden we daar graag rekening mee. 

 

Deelnemers: Om een veilige en persoonlijke sfeer te behouden is er plaats voor 8 tot 12 deelnemers. Wacht dus niet te lang met aanmelden.

 

Prijzen:

3-daagse retraite

Luxe eenpersoonskamer 445,00

Luxe tweepersoonskamer 385,00 pp (kom je samen met vriend, vriendin, familie dan is dit een heerlijke kamer)

 

 

De 3-daagse is inclusief : 2x overnachting, 2x ontbijt, 2x gezonde middag snack en 2x luxe diner met dessert, onbeperkt koffie, thee, versnaperingen en sappen. Begeleide wandelingen, oefeningen, persoonlijke coaching en gebruik van de Wellness. Je verblijft in een prachtige luxe kamer. De accommodaties zijn voorzien van een eigen badkamer met een groot bad en/of ruime douche en gratis toiletartikelen van Rituals. Sommige accommodaties hebben een eethoek en/of een balkon.

 

4-daagse retraite

Luxe eenpersoonskamer 595,00

 

Luxe tweepersoonskamer 545,00 pp (kom je samen met vriend, vriendin, familie dan is dit een heerlijke kamer)

 

De 4-daagse is inclusief : 3x overnachting, 3x ontbijt, 3x gezonde middag snack en 3x luxe diner met dessert, onbeperkt koffie, thee, versnaperingen en sappen. Begeleide wandelingen, oefeningen, persoonlijke coaching en gebruik van de Wellness. Je verblijft in een prachtige luxe kamer. De accommodaties zijn voorzien van een eigen badkamer met een groot bad en/of ruime douche en gratis toiletartikelen van Rituals. Sommige accommodaties hebben een eethoek en/of een balkon.

 

 

Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je een factuur. Als je deze hebt betaald, is je inschrijving definitief en ontvang je ruim voor aanvang een mail met meer informatie.

 

Waar: Villa het Bascour, Noord Brabant. Maarsven 4A, 5821 EG Vierlingsbeek

Rondom de villa is er een ruim uitzicht op de open weiden en de bosrand. Ervaar de ontspanning in de wellness ruimte met Finse sauna.

 

Wat kan ik o.a. verwachten?

* Inspirerende oefeningen

* Heerlijk eten

* Luxe overnachting
Verdieping
* Wandelen
* Massage

* Prive wellness

* Meditaties
* Boekentafel met prachtige boeken
* Vrije tijd en stilte
* Mooie gesprekken
* Persoonlijke coaching

* Creativiteit

* Hypnotherapie

* Boksen

 

 

Afgelopen retraites hadden we speciale gasten uitgenodigd die een optionele behandeling hebben gegeven.

- Joyce Verhaegh - systemisch werk en familieopstellingen

- Doreen Saarloos - Loopbaancoaching en mediation

- Edith Camps - Coach

- Anke Jenniskens - Coach

- Joost van Til - Ademworkshop

- Femke van Femke Ontmoet - o.a. Chi Wit massage, intuitieve ontspanningsmassage 

- Anja van In je element - Shiatsu massage

- Mireille de Haas van Sensitief - energetische therapie

- Irene Elbers - ontspannings- en sportmassage

- Suzanne Buddiger van Gedachterijk - hypnotherapie

- Kim van Kiem massage praktijk

- Marie-Jose van Megen van Fluitenkruid

 

Heb je nog vragen of twijfels neem dan gerust contact met mij op! 06-24290729 of via info@retraitewandelcoaching.nl

 

 

 

In onze visie staat het welzijn van body & mind tijdens onze retraites centraal. Dit geldt natuurlijk ook in deze vreemde tijd met maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het Corona virus. De accommodaties en de programma's van onze ontspanningsweekenden zijn zorgvuldig samengesteld en aangepast aan de actuele gezondheidsinstructies van de overheid en het RIVM.

 

Voor iedereen blijft gelden: houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen, was vaak je handen, schud geen handen en gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg. 

Ben je ziek? Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals verkoudheid, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden. Foto's Natuurlijk Retraite weekend 30 okt. - 1. nov 2020


Foto's Natuurlijk Retraite weekend 28 - 30 augustus 2020


After movie Natuurlijk Retraite weekend 12-14 juni 2020


               Foto's Natuurlijk Retraite 1-3 november 2019


Foto's Natuurlijk Retraite 1-2 juni 2019