Natuurlijk Retraite is een laagdrempelig, ongedwongen en inspirerend weekend met goed en puur eten, wandelingen in het prachtig nabij gelegen bos, mindfulness- en ademhalingsoefeningen, meditatie en inzichtoefeningen. Wil je goede gesprekken voeren of zoek juist de stilte op als je daaraan toe bent?

 

Alle onderdelen in het programma zijn optioneel. Je kunt een weekend lang doen waar jij behoefte aan hebt en goed voor jezelf zorgen. Slaap je liever wat langer uit? Wil je sporten of lekker een boek lezen? Er is een leestafel met prachtige boeken. 

 

Naast deze activiteiten kun je ook nog gebruikmaken van de wellnessruimte. Tevens kan je een heerlijk massage bijboeken.

 

Natascha van Jezellufzijn en Sharon van Retraite Wandelcoaching nemen je mee naar een prachtige villa midden in de natuur. Een weekend me-time met alle aandacht voor jezelf, waarbij je je laat inspireren door de natuur. Ervaar de stilte, voel de wind door je haren en de zonnestralen op je huid.

 

Dompel jezelf onder in een weekend bij Natuurlijk Retraite waar rust, ontspanning en inspiratie op 1 staat!

 

Een weekend weg met een beetje extra dus. Kom je alleen of toch liever samen? 

 

 

Data: 1 juni – 2 juni 2019 - Vol

          1 november t/m 3 november 2019 - Nog beschikbaar

  

Tijden:

Aankomst vrijdag : 14.00hr.

Vertrek zondag: ± 15.00hr.

 

Aantal personen?

min 6 – max 8

 

Kosten:

Luxe eenpersoonskamer: € 350,-

Luxe tweepersoonkamer: € 295,- p.p.

 

Waar: Villa het Bascour, Noord Brabant. Maarsven 4A, 5821 EG Vierlingsbeek

Rondom de villa is er een ruim uitzicht op de open weiden en de bosrand. Ervaar de ontspanning in de wellness ruimte met o.a. jacuzzi en Finse sauna.

 

Praktisch

• De 3-daagse is inclusief : 2x overnachting, 2x ontbijt, 2x gezonde middag snack en 2x avondeten, onbeperkt koffie, thee, versnaperingen en sappen. Begeleide wandelingen, een wandelcoachsessie, de mindfulness- en ademhalingsoefeningen en gebruik van de Wellness. Tevens ontvang je een prachtige goodiebag. Je verblijft in een prachtige luxe kamer. De accommodaties zijn voorzien van een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een bad en gratis toiletartikelen van Rituals. Sommige accommodaties hebben een eethoek en/of een balkon.

 

  

Voel je een "Ja" maar zie je beren? Stuur me dan een berichtje of bel me gerust. Samen komen we er wel uit! info@retraitewandelcoaching.nl of 06-24290729