Mindful Walk Retreat


Een Mindful Walk Retreat van Mindful Run is een weekend voor jezelf, waarin je heerlijk kunt ontspannen in en met de natuur. Je hebt niet veel nodig om te ontspannen in een prachtig natuurgebied met allemaal mensen die voor hetzelfde komen. Het is een weekend om op te laden en weer met nieuwe energie en inspiratie naar huis te gaan.

 

Wat kan je verwachten? 

* Inspirende workshops
Verdieping
* Sporten
* Wandelen
* Massage
* Zwemmen
* Lezen
* Lekker eten
* Vrije tijd en stilte
* Mooie gesprekken
* Persoonlijke coaching en ondersteuning

  

Wij bieden diverse activiteiten en workshops aan, waaronder Mindful Walk, meditatie, hypnose, blotevoeten wandeling en mindfulness. Een bijzondere en inspirerende ervaring. Om samen met anderen of alleen te beleven.

 

Niks moet en alles mag. Kijk vooral welke behoefte je zelf hebt. 

  

Daarnaast is er nog de mogelijkheid om (tegen betaling) gebruik te maken van een hypnose sessie en stoelmassage. Uiteraard is hardlopen in de omgeving ook een optie maar niet onder begeleiding van Sharon of Natascha. Een wandelcoach sessie behoort wel tot de mogelijkheden.

  

Voor wie is de Retreat? 

Voor mannen en vrouwen die van natuur houden en lekker een weekend op willen laden en met nieuwe energie en inzichten naar huis willen gaan.

  

Waar gaan we naartoe? 

Naar het prachtige natuurgebied bij Breebronne in Maasbree (Limburg). Op deze unieke locatie maken we gebruik van mooie, nieuwe waterlodges (voor 3 à 4 personen). In de waterlodges is een douche en een toilet aanwezig.      

 

Datum en locatie 

Vrijdag 20 maart t/m zondag 22 maart 2020

 

Aantal personen?

min. 8

   

Kosten 

De prijs van het weekend is € 295,- per persoon.

 

Bij de prijs zit inbegrepen: 2x ontbijt, 2x lunch, 2 x diner, 2 x logies, koffie/thee/water en de activiteiten. 

Voor een evt. hypnose ervaring en massage worden extra kosten in rekening gebracht.

 

Programma Mindful Walk Retreat

 

Vrijdag

Het Mindful Walk Retreat start vrijdagmiddag om 16 uur met ontvangst van alle deelnemers. Na het inchecken maken we nader kennis met elkaar. Een gezamenlijk diner en een rustige avond naar eigen invulling zorgt voor de nodige energie voor de volgende morgen. 

 

Zaterdag

Iedereen kan de dag beginnen op eigen wijze. Of dit uitslapen is of een ochtendmeditatie, een rondje hardlopen, zwemmen of lekker niksen, dat is aan jezelf.

 

Na het ontbijt zorgen we voor een Mindful walk workshop en daarna heb je keuze uit meerdere activiteiten. Na de lunch gaan we de natuur weer in. Laat je verrassen ….

 

Zondag

Een ochtendwandeling of run, daarna een ontbijt. Voor de lunch een verrassingsworkshop, een korte evaluatie en na de lunch nemen we afscheid. 

 

*Het Retreat gaat door vanaf 8 deelnemers.

 

Deze retreat wordt georganiseerd door Sharon Lammers en Natascha Smits onder de vlag van Mindful Run Nederland.

 

Voel je een "Ja" maar zie je beren? Stuur me dan een berichtje of bel me gerust. Samen komen we er wel uit! info@retraitewandelcoaching.nl of 06-24290729

 

 

Martijn en Dianne zouden graag nog retreats organiseren maar door de verzorging van hun dochter Lynn zijn de nachten moeilijk om weg te zijn. Zij hebben ons gevraagd om deze retreats voort te zetten. Als er mogelijkheden zijn komen Dianne en/of Martijn graag een dagdeel meedraaien.