Lees tips

Lekker lezen! Het recept voor pure ontspanning!

Doordat je zo meegevoerd kunt worden door wat de personages in een boek meemaken, blijft je geest alert en vergeet je tegelijkertijd je eigen zorgen. Wie regelmatig leest, ervaart dan ook minder stress, slaapt beter en heeft meer eigenwaarde.

Hieronder een greep uit mijn boekenkast. Stuk voor stuk hebben ze mij laten ontspannen, aangegrepen en geïnspireerd. 

Inspiratie en tipsEen mooi artikel over het Natuurlijk Retraite weekend in de Libelle (31 dec 2020 - 6 jan. 2021)

11 bijzondere retraites van Nederland


Jouw persoonlijke inzicht- of inspiratiekaart. De kaarten zijn gebaseerd op het principe dat toeval niet bestaat. Wanneer ik voor jou een inspiratiekaart trekt zal volgens de wet van synchroniciteit een tekst verschijnen die op dat moment voor jou van belang is voor jouw bewustwording. De inzicht- of inspiratiekaart biedt een handige leidraad voor de uitdagingen van je dagelijkse bestaan.

 

Laat je naam achter en in het onderwerpveld: inspiratiekaart en ik stuur jou een kaart. ZUIVERE BERGLUCHT, AZUURBLAUWE HEMEL,

EEN BETOVERENDE OMGEVING!

Je bent uitgenodigd om met vrienden op wintersport te gaan, maar bent geen liefhebber van skiën? Zeg niet meteen nee! Want terwijl de anderen van de piste af stuiven, kan je er voor kiezen te lekker te gaan wandelen in de besneeuwde bergen. 

De rust van de bergen, genieten van een prachtig uitzicht en het geluid van knisperende sneeuw onder je schoenen. 

Met de juiste Winterkleding en Snowboots kan je optimaal genieten van de natuur.

Buiten dat het een leuke en ontspannen tijdsbesteding is, is het ook erg toegankelijk. Hiervoor hoef je geen lessen te volgen en er komt ook geen ingewikkelde techniek bij kijken. Bovendien is het betaalbaar, als beoefenaar heb je namelijk geen dure sportuitrusting nodig. Aan een stel goede bergwandelschoenen en skistokken heb je al voldoende.

En na de wandeling sluit je aan bij de apres-ski!

Geniet ervan!

 DANKBAARHEID

Een dankbaarheid pot is een simpele, effectieve, visuele manier om jezelf dagelijks te herinneren waar je dankbaar voor bent. Schrijf elke dag op een briefje waar je dankbaar voor bent en vul de pot.

Dankbaarheid maakt gelukkig! ❤️

 


Druk,druk,druk

Ik pak een kopje koffie en open mijn agenda voor vandaag. Ik ervaar direct een drukkend gevoel in mijn hoofd. Een duizelig gevoel.