Lees tips

Lekker lezen! Het recept voor pure ontspanning!


Hieronder een greep uit mijn boekenkast. Stuk voor stuk hebben ze mij laten ontspannen, aangegrepen en geïnspireerd. 

Depressie - van overleven naar leven

Het boek is niet bedoeld als hét antwoord op depressie, want een universeel antwoord hierop bestaat niet. Die antwoorden zijn voor iedereen anders en die vind je in jezelf.

Dit boek is geschreven als inspiratiebron voor mensen die worstelen met depressiviteit, voor naasten die willen begrijpen wat iemand doormaakt tijdens een depressie. 

Recht vanuit het hart geschreven

Fabian Ruijgrok beschrijft in dit boek hoe hij vanuit het donker terugkeert naar een lichter leven. Vol liefde geeft hij zijn leven weer kleur. Een transformatie, een andere manier van leven, terug naar de bron. Een prachtig beschreven proces. Dit boek raakt recht in het hart en kan ook anderen, die te maken hebben met depressie, inzichten en handvatten brengen.


Inspiratie en tips


Veertigplus mus

Zoek jij als vrouw fijne inspiratie op het gebied van gezondheid, voeding, voedselallergie, duurzaam leven, beauty, mind, kwaaltjes, afvallen en lifestyle? Dan zit je bij Veertigplus mus helemaal goed! Ik ben Muriel en blog op Veertigplus mus over alles wat ik leuk en interessant vind. Hiermee inspireer ik maandelijks ruim 50.000 vrouwen van jong tot oud. En de naam Veertigplus mus? Tja, dat is gewoon een knipoog naar mijn leeftijd (ik ben de veertig al gepasseerd :-)). Kijk gauw op www.veertigplusmus.nl en laat je inspireren!


Artikel Libelle - 11 bijzondere retraites van Nederland


De mooiste yoga matten en meer...

 

 

Kom je naar het Natuurlijk Retraite weekend en heb je nog een sport/yogamat nodig?

Kijk dan hierYoga matten

 

Yogakledingonline.nl is dé webshop voor elke yoga, pilates, meditatie en mindfulness liefhebber.  

Van comfortabele yoga kleding voor dames en heren, tot de aller beste yogamatten, accessoires en meditatie artikelen. Dit brede en kwalitatief goede assortiment wordt aangevuld met mooie woonaccessoires en originele Spirituele Cadeaus voor de ultieme yoga lifestyle experience.


Inspiratiekaart

Jouw persoonlijke inzicht- of inspiratiekaart. De kaarten zijn gebaseerd op het principe dat toeval niet bestaat. Wanneer ik voor jou een inspiratiekaart trekt zal volgens de wet van synchroniciteit een tekst verschijnen die op dat moment voor jou van belang is voor jouw bewustwording. De inzicht- of inspiratiekaart biedt een handige leidraad voor de uitdagingen van je dagelijkse bestaan.

 

Laat je naam achter en in het onderwerpveld: inspiratiekaart en ik stuur jou een kaart. Mindful in de bergen

ZUIVERE BERGLUCHT, AZUURBLAUWE HEMEL,

EEN BETOVERENDE OMGEVING!

Je bent uitgenodigd om met vrienden op wintersport te gaan, maar bent geen liefhebber van skiën? Zeg niet meteen nee! Want terwijl de anderen van de piste af stuiven, kan je er voor kiezen te lekker te gaan wandelen in de besneeuwde bergen. 

De rust van de bergen, genieten van een prachtig uitzicht en het geluid van knisperende sneeuw onder je schoenen. 

Met de juiste Winterkleding en Snowboots kan je optimaal genieten van de natuur.

Buiten dat het een leuke en ontspannen tijdsbesteding is, is het ook erg toegankelijk. Hiervoor hoef je geen lessen te volgen en er komt ook geen ingewikkelde techniek bij kijken. Bovendien is het betaalbaar, als beoefenaar heb je namelijk geen dure sportuitrusting nodig. Aan een stel goede bergwandelschoenen en skistokken heb je al voldoende.

En na de wandeling sluit je aan bij de apres-ski!

Geniet ervan!

 Dankbaarheid

 

Een dankbaarheid pot is een simpele, effectieve, visuele manier om jezelf dagelijks te herinneren waar je dankbaar voor bent. Schrijf elke dag op een briefje waar je dankbaar voor bent en vul de pot.

Dankbaarheid maakt gelukkig! ❤️

 


Druk,druk,druk

Ik pak een kopje koffie en open mijn agenda voor vandaag. Ik ervaar direct een drukkend gevoel in mijn hoofd. Een duizelig gevoel.